Start uw eigen actie

 

Wij merken vaak dat u méér wilt doen dan doneren.  Uit ervaring weten wij dat u tal van unieke en ludieke manieren verzint  om fondsen te werven voor Kondanani. Wij stellen dat zeer op prijs en ondersteunen u graag bij uw acties:

Graag komen wij bij u op school, bij uw Rotaryclub, sportvereniging of andere organisatie vertellen over Kondanani  en we participeren graag bij fondsenwervingsacties. Aarzel niet contact met ons op te nemen. Wij denken graag mee en het verplicht tot niets. Email ons of ga naar de contactpagina en vul het formulier in.

U kunt meedoen aan een marathon, kaarten verkopen, donaties vragen voor uw verjaardag of vrienden vragen u te sponsoren terwijl u stopt met roken, etc.

Wij hebben een online platvorm gemaakt. Via dit platvorm kunt u deelnemen aan één van onze evenementen of uw eigen fondsenwervingsactie voor Kondanani organiseren. Er zijn tal van manieren om fondsen te werven(zie boven). U kunt op ons platvorm eenvoudig uw eigen online pagina maken en u kunt iedereen in uw directe omgeving uitnodigen voor uw actie. Met één druk op de knop. Breng iedereen op de hoogte door een link naar uw fondsenwerving pagina te plaatsen op facebook, twitter, in uw email handtekening, blog of website.

Ons actieplatform is: www.alvarum.nl/stichtingkondananinederland.

Steun Kondanani en plaats onze banner op uw blog of website

Namens Kondanani, bedankt voor uw hulp!