We krijgen regelmatig verzoeken van mensen die vrijwilligerswerk willen doen bij Kondanani.
Kondanani Malawi is een belangrijke werkgever voor de lokale bevolking. Circa 150 lokale mensen helpen mee het kinderdorp draaiende te houden. Het dorp is zodoende ook een belangrijke economische factor voor de omgeving.
Toch is er wel (beperkt) plek voor vrijwilligers. Vooral mensen die professioneel toegevoegde waarde hebben zijn welkom.

Het is in het belang van de kinderen dat er niet teveel gewisseld wordt. Zij varen wel bij continuïteit en vaste gezichten. Om die reden wordt van een vrijwilliger gevraagd dat die zich minimaal voor een periode van 2 jaar kan verbinden aan Kondanani.
Daarnaast is de organisatie voor een groot deel afhankelijk van fondsenwerving. De giften worden gegeven voor de kinderen. Dat houdt in dat vrijwilligers financieel self-supporting moeten zijn en dat er een bijdrage gevraagd wordt voor de huisvesting.
Vanzelfsprekend wordt van de vrijwilliger verwacht dat de christelijke grondslag van het dorp gerespecteerd wordt.

Als deze restricties je niet tegen houden en je bent nog steeds enthousiast en gemotiveerd om als vrijwilliger bij Kondanani te werken raden we je aan om een sollicitatie brief met CV te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan zal mw. Annie Chikhwaza contact met je opnemen.

richtlijnen vrijwilligersEr zijn richtlijnen opgesteld voor vrijwilligers, die kunt u hier inzien/downloaden.