Nieuwsbrief nr. 10, mei 2009

Nieuwsbrief nr. 10          mei 2009

Beste mensen,

In deze extra nieuwsbrief willen wij u attenderen op het volgende:

logo rotary international

Zaterdag 16 mei organiseert de Rotary Brielle-Europoort een Groot Dictee-actie. De opbrengst van het deze actie komt geheel ten goede aan Kondanani. Het doel is geld in te zamelen voor een nieuw huis op Madalo wat heel hard nodig is: het Brielle Home.
Om dit doel haalbaar te maken is bij het NCDO een aanvraag ingediend om de opbrengst te verdubbelen.

Het dictee is 200 woorden lang en wordt in duo-presentatie voorgelezen door de burgemeesters van Westvoorne en Brielle. Sponsoring vindt plaats doordat de schrijvers gesponsord worden per goed geschreven woord. Ook sponsoren meerdere ondernemers uit de regio het evenement. Soms financieel, maar ook in natura. Zodoende kunnen er prijzen worden gewonnen. De Stena-Line stelt bijvoorbeeld een gratis overtocht (retour) naar het Verenigd Koninkrijk ter beschikking.
Het evenement vindt plaats in een sfeervolle lokatie op een mooie plek: het Hotel het Wapen van Marion te Oostvoorne.

Als Kondanani Nederland zijn we erg blij dat de Rotary Brielle-Europoort ervoor heeft gekozen om de opbrengsten van hun jaarlijks terugkerende evenement dit jaar ten gunste van Kondanani te laten komen.

De doelen voor dit project zijn ambitieus. De kosten van de bouwprojecten in Malawi blijven oplopen en de financiele crisis heeft zowel zijn weerslag op de inkomsten van Kondanani Malawi als de sponsorwerving hier.

Kondanani Nederland ziet dit als een hele mooie kans waarvan we hopen dat het een succes zal worden. Wij hebben de gastheer, Hotel het Wapen van Marion, bereid gevonden om een een speciaal Groot Dictee Arrangement aan te bieden. Als u meekomt doen als schrijver aan het groot Dictee kunt u in het hotel een kamer reserveren tegen het gereduceerde tarief van 70 Euro per twee-persoons kamer, incl. ontbijt. Het eiland Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee bieden zeer veel mogelijkheden om er een een heerlijk weekend van te maken!

Meer informatie en inschrijfgegevens op onze website.
Voor aanmeldingen en vragen:
Daan Coumou,
Wiel 20,
3232ES Brielle,
tel. 0181 413250,
fax. 0181 410321,
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen kunt u ook stellen via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,

Wij hopen op uw enthousiasme!


Bedankt!!
ABN-AMRO banknummer 62.32.46.597,
t.n.v. Stichting Kondanani Nederland
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om te voorkomen dat u de inhoud van onze e-mails niet meer kunt lezen door diverse filters, kunt u ons verzendadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in uw adresboek of de lijst van veilige afzenders plaatsen.
Wilt u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer ontvangen, dan kunt u zich hieronder afmelden.
Om de vriendenkring van Kondanani uit te breiden, stellen wij het zeer op prijs als u deze nieuwsbrief wilt doorsturen naar geinteresseerden.

 

 

Facebook Kondanani NL