DOE MEE MET DE HOLE-IN-ONE CHALLENGE

Doe mee aan de hole-in-one challenge en support Kondanani! Op 16 augustus 2021 is het zo ver; in 1 dag tijd wordt een hole-in-one geslagen om de activiteiten van Kondanani financieel te ondersteunen en u bent van harte welkom om mee te doen!

 

Naast de doorlopende maandelijkse kosten om 140 kinderen te ondersteunen met voeding, medische zorg en de begeleiding naar een kleurrijke toekomst, houdt Kondanani zich bezig met verschillende projecten. Denk hierbij aan de realisatie van een operatiekamer, een duurzame energie oplossing middels zonnepanelen en de aanschaf van diagnostisch apparatuur en goede vriezers. 

 

Samen met u zijn we ervan overtuigd dat Kondanani deze projecten kan realiseren en daarom nodigen we u uit om deel te nemen aan de hole-in-one challenge. Daan, Luc, Gary en Nick gaan de uitdaging gaan op 16 augustus in 1 dag tijd een hole-in-one slaan. Dit lijkt misschien niet bijzonder, maar de kans op een hole-in-one is zo’n 1 op 12.700!

 

U kunt deze actie sponsoren in de vorm van golfballen. U kunt een aantal golfballen sponsoren en per golfbal mag u één geluksnummer uitkiezen. Mocht een van uw geluksnummers de hole-in-one worden, dan wint u de hoofdprijs! 

Voorbeeld: Persoon A sponsort 3 ballen t.w.v. €15,-. Persoon A kiest nummer 100, 304 en 501 als geluksnummers. Als bal nummer 304 de hole-in-one wordt, dan wint persoon A de hoofdprijs!

 

De opbrengsten worden volledig ingezet voor Kondanani. Doet u ook mee? Bezoek dan de website, sponsor een hoeveelheid ballen naar keuze en voer uw geluksnummer(s) in. Naast het ondersteunen van Kondanani, maakt u ook nog eens kans op het winnen van mooie prijzen. Ga naar de website en doe mee: 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *