Procedures & Integriteit

PROCEDURES & INTEGRITEIT: Kondanani wordt ter plaatse ondersteund door verschillende missionaire vrijwilligers van over de hele wereld, waaronder enkele uit Australië, Nederland, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en het Verenigd Koninkrijk. De vrijwilligers helpen Kondanani over het algemeen op de middellange tot lange termijn en zijn allemaal zelfvoorzienend. We hebben ook ruim 120 Malawische medewerkers in dienst voor uiteenlopende rollen.

 

De tewerkstelling van slechts één persoon in Malawi ondersteunt gemiddeld tien mensen binnen hun familie. Kondanani is geregistreerd onder de wetten van Malawi als een niet-gouvernementele organisatie (NGO), en we zijn lid van de NGO Board, een door de overheid ingesteld orgaan.

 

We werken in elk gebied volgens de wetten van de Republiek Malawi en we werken met elk personeelslid volgens de arbeidswetten van Malawi. Kondanani is een geregistreerd section 21-bedrijf (een non-profitbedrijf) in de republiek Zuid-Afrika. In het Verenigd Koninkrijk en Nederland is Kondanani geregistreerd als een liefdadigheidsinstelling, en Kondanani heeft ook een vertegenwoordiging in Australië en de VS.

JENNY SPENCER

MONGOLIA

ZHANG CHEY

TIBET

JAHA IZEGBE

NAMIBIA