KINDERZIEKENHUIS

KINDERZIEKENHUIS: Kondanani Children’s Hospital is een prachtige nieuwe ontwikkeling die momenteel gaande is. Omdat de kinderen uit de Kondanani Kinderdorpen ouder en doorontwikkeld zijn, kunnen zij in de andere gebouwen wonen. Hierdoor is er ruimte bijgekomen vanuit het KCV gebouw (voor de meisjes) en het Madalo gebouw (voor de jongens). Deze ruimte is ideaal voor ons nieuwe kinderziekenhuis. 

Formeel gebruikt als Caring Hands, wordt het gebouw en het omliggende land vernieuwd en omgebouwd tot het nieuwe Kondanani Kinderziekenhuis! Dit is zo’n geweldige stap voor ons, aangezien wij altijd als missie hebben om voor de kinderen van Malawi te zorgen. Eenmaal operationeel zal dit ziekenhuis openstaan ​​voor de opvang van maximaal 60 kinderen (van 1 tot 5 jaar oud).

 

Gelegen in het semi-landelijke Bvumbwe, zijn we ideaal gelegen en binnen het bereik van ongeveer 365.000 mensen in dit verzorgingsgebied. Gezinnen die niet gemakkelijk naar de grotere stadscentra zouden kunnen reizen, of die zich geen zorg kunnen veroorloven, hebben nu hoop en een plek om hulp te krijgen.

 

Door uw voortdurende steun zal het Kondanani Kinderziekenhuis binnenkort in de behoeften van de arme mensen voorzien, levens redden en een licht in de duisternis zijn.