MISSIE & VISIE

ONS MOTTO: ``We vangen niet alleen kinderen op, maar houden van ze en zorgen voor ze.``

Missie

ONZE MISSIE: Bij het kind een besef te creëren van het ergens bij te horen, een omgeving van liefde en zorg bevorderen. De kinderen de kans geven om onderwijs te volgen, wat leidt tot zelfredzaamheid en zelfrespect, zodat ze de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven kunnen opnemen naarmate ze volwassen worden.

 

Visie

ONZE VISIE: De kinderen horen zeggen als ze volwassen zijn: “Ik heb een gelukkige jeugd gehad ondanks dat ik wees was. Ik heb een geweldige opleiding gehad, ik ben een stabiel en compleet persoon in geest, ziel en lichaam.”

Bij Kondanani zijn we gepassioneerd om een veilige haven te bieden aan alle kinderen. We bieden voedsel en onderdak aan de kinderen in een liefdevolle en zorgzame sfeer, in de verschillende huizen en dorpen die we in Kondanani hebben.

We bieden ook gezondheidszorg voor alle kinderen, zodat ze ook allemaal lichamelijk gezond en sterk worden en blijven.

We leiden onze kinderen bij Kondanani op om ze niet alleen te laten groeien in kennis en intellect, maar ook in geestelijk en moreel gedrag.

We onderwijzen de kinderen niet alleen via uitgebreide schoolprogramma's, maar ook middels diverse initiatieven die we hebben opgezet. Zo kunnen de kinderen via onze kaasboerderij alles leren over het maken van kaas.