PROJECT: MAIS VOOR MIJN 140 WEESKINDEREN

Lieve mensen, ik heb uw hulp nodig om mijn 140 weeskinderen te voeden!

 

In Nederland wordt het gelukkig langzaam aan lente, maar in Malawi wordt het herfst. Dus over enkele weken wordt hier bij ons de mais geoogst.

Wist u dat mais het allerbelangrijkste onderdeel van ons dieet hier is, maar dat de prijs enorm is gestegen als gevolg van Covid-19? Wel is de prijs direct na de oogst het laagst en daarom zou ik heel graag nu de mais voor het hele jaar nu kopen. Ik wil er zeker van zijn dat ik mijn 140 kinderen ook het komende jaar goed kan voeden, en daarvoor heb ik 400 zakken van 50 kg nodig! Een grote zak mais, waarmee we bijna een week doen, kost nu ongeveer 10 euro. Wilt u een zak mais doneren? Hiermee helpt U mij onze kinderen te helpen en kunnen we ze van het basis voedsel voor het komende jaar voorzien. Onze eigen boerderij levert de groente, onze kippen de eieren en de koeien de melk, zodat de kinderen gezond blijven en ze goed hun schoolwerk kunnen blijven doen.

 

Doet u mee? Wilt u mij helpen en 1 of meer zakken bekostigen voor 10 euro per zak? Klik op de doneer knop of ga naar www.Kondanani.nl en doneer.

De kinderen en ik zijn u enorm dankbaar!

Lieve en dankbare groeten,

 

Annie Chikwaza-Terpstra

Oprichter Kondanani Children’s Village

 

U kunt uw donatie overmaken via rekeningnummer:  NL33ABNA0623246597 op naam van Stichting Kondanani Nederland. De omschrijving die u kunt toevoegen is: Mais project

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *