PROJECT: ZORGKOSTEN ANNIE €4000,-

Annie heeft haar leven volledig gegeven aan het redden van meer dan 150 kinderen en is nog steeds dag in dag uit bezig met het opbouwen van een nieuwe Malawiaanse generatie. Doordat zij in haar leven veel en sterk beproefd is, heeft ze de afgelopen jaren met veel gezondheidsuitdagingen rondgelopen.

Annie is in 2020 een aantal maanden in Nederland geweest om zodoende de juiste medische zorg te ontvangen. Inmiddels in Annie, vastberaden dat ze is, weer terug in Malawi om verder te bouwen aan een nieuwe toekomst voor meer dan 100 kinderen. Zoals ze zelf zegt: “Ik maak de wedstrijd af.”

Om haar in de positie te stellen waarin zij deze wedstrijd vanuit Malawi ook daadwerkelijk af kan maken, zijn financiële middelen nodig om de zorgkosten te kunnen financieren. Na alles wat Annie voor deze wereld doet, willen we iets voor haar terug kunnen doen, door haar te helpen met het verkrijgen van deze financiële middelen. Dit is niet alleen in het belang van Annie, maar ook in dat van de kinderen die haar nodig hebben. Alle donaties zijn van harte welkom en als je meer wilt weten over hoe het met Annie gaat, stuur ons dan vooral een bericht. 

U kunt uw donatie overmaken via rekeningnummer:  NL33ABNA0623246597 op naam van Stichting Kondanani Nederland. De omschrijving die u kunt toevoegen is: zorgkosten Annie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *