SCHOOL (L.C.C.A.)

De Lewis Chikhwaza Christian Akademie werd opregricht om de kinderen van Kondanani te voorzien van het beste onderwijs dat wij mogelijk kunnen maken zodat de kinderen aan een duurzame toekomst kunnen werken. Het schoolgebouw zit op 2,78 ha grond en is beveiligd met elktrische hek. Er zijn verschillende klaslokalen, 

 

Het schoolgebouw is voorzien van verschillende leslokaalen met respectievelijk WC’s en kantoren voor de leraren. Zo is er ook een voetbal veld, athletiek baan en nog meer verschillende sport faciliteiten. Het schoolgebouw is ongeveer 2,7 ha groot en word beveligd met een hekwerk om het gebouw voorzien van elektra.

 

We gebruiken de amerikaanse lesmethode genaamd ‘A.C.E’ (Accelerated Christian Education). Dit lesprogramma wordt werewijd door duizenden scholen gebruikt en bevat vakken zoals Engels, Wereldbouwen, Wiskunde, Wetenschap en Sociale Studies, daarnaast bevat het ook een breed aanbod aan keuzevakken voor de bovenbouwleerlingen.

 

De leerlingen volgen het onderwijs op individueel niveau volgens een zorgvuldig opgestelde lesplan ze krijgen 1 op 1 begeijding van de leraren om zo op hun eigen tempo hun uitdagingen aan te gaan. De kinderen in het onderbouw krijgen het onderwijs in 3 grote studiecentra met begeleiden van de docenten. Er is ook een aparte studiecentrum voor onze peuters uit groep 1. Op dit moment krijgen er net geen 100 kinderen onderwijs aan onze Lewis Chikhwaza Christian Akademie.

 

Voor meer informatie over onze kleuterschool kunt kijken in  het Kegels Early Learning Center.