ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

De kinderen

Alle kinderen krijgen bij Kondanani een familie, liefde, veiligheid en ontwikkeling. Dit doen we met meer dan voeding, onderdak en scholing. We zorgen dat de kinderen met de juiste medische zorg fysiek sterk worden en de juiste normen en waarden ontwikkelen, zodat ieder kind de toekomst met een zelfzeker en liefdevolle blik tegemoet kan gaan.

Binnenkomst

Het is ons beleid dat nieuwe kinderen niet ouder dan xx mogen zijn. Op deze manier is Kondanani zo vroeg mogelijk betrokken bij de ontwikkeling van een kind middels een beproefde methode, wat de kans op een mooie toekomst vergroot. Ieder nieuw kind krijgt de gebruikelijke medische onderzoeken, extra toezicht en een passend ontwikkelingsplan.

Leefomgeving

Kondanani is inmiddels een volwaardig kinderdorp. We hebben een schoolgebouw, keuken, boerderij, medisch centrum en huisjes voor de jongens en meisjes, opgedeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Samen met een toegewijd team van medewerkers en vrijwilligers zorgen we dat de kinderen in een veilige en gezonde omgeving opgroeien.

Ontwikkeling

Voor de ontwikkeling van de kinderen gebruiken we een Amerikaans leerplan, genaamd Accelerated Christian Education (ACE). Hiermee krijgen de kinderen voldoende een-op-een momenten en kunnen de kinderen in hun eigen tempo werken ontwikkelen. Tevens hebben we een fulltime leraar die toegewijd is aan het werken met kinderen met speciale behoeften.

Toekomst

Samen gaan we voor een toekomst waarin alle kinderen in hun kracht floreren. Zo zijn er kinderen die in het buitenland studeren, op universiteiten in Malawi, of hun passie voor een specifiek vakmanschap hebben gevonden. Bovenal zijn het kinderen die positief in het leven staan en weten dat zij ertoe doen en een prachtig leven kunnen opbouwen. We zijn zo ontzettend trots!

Wij willen de kinderen horen zeggen : “Ondanks dat ik wees was, heb ik een gelukkige jeugd gehad en een mooi leven!``

168

KINDEREN

70

MEISJES

98

JONGENS

168

WONDERTJES